Brunmoses Berta

     

          Brunmoses Berta´s side

Berta er her 5 uger

Se billeder af Berta her

12.8.2017.

Denne gang gik turen til Ronneby i Sverige. Et utroligt pragtfuldt sted i det svenske. En gammel park, med tilhørende gamle bygninger fra omkring 1910/20, lagde plæne til udstillingen. Vi kørte frem og tilbage samme dag. Ialt ca. 900 km.


5.og 6.8.2017.

International og National Rassehunde-Ausstellung i Bremen. Vi havde en dejlig tur. Boede på et super hotel, ikke langt fra Messehallen.

 

18.7.2017.

Berta havde sin mor, Nana, med til skue i Bredsten den 2.7.2017. Det var dejligt at have 2 hunde med. De nød det begge to. Det samme gjorde vi.

Vi har holdt sommerferie fra rally/agility-træningen, men skal snart i gang igen. Har smugtrænet herhjemme, også med de andre 3. 


14.4.2017.

Har været på Handler Seminar med Hugo sidst i marts. Det var utrolig godt. Det strakte sig over 3 dage, med teori fredag aften. Praktik blev delt, så det var eftermiddag om lørdagen og formiddag om søndagen. Jeg fik rigtig mange værktøjer med hjem. Var lidt bange for, om Berta kunne holde til intensiv træning i 2 dage á 4 timer, godt nok med pauser. Det kunne hun. Så nu klør vi på med det vi har lært. Lidt ad gangen.


2.3.2017.

Længe siden der er skrevet noget på siden. Berta går stadig til rally og agility. Især agility er hun blevet ret god til. Sidst til træning klarede hun vippen, som hun ikke tidligere havde prøvet. Og hele 9 forhindringer blev det til. Er lidt stolt af hende. Ringtræningen har vi også gjort en del ud af, da hun ikke var så glad for den slags træning. Men ihærdig indsats og god opbakning og træner, DKK i Nim, er resultatet blevet ret godt. Så det tegner da lyst.

 

13.5.2016.

Hurra! Berta fylder 1 år i dag. Stort tillykke.


24.2.2016

Berta var også med til sportræning. Til hende havde vi lagt et lille spor på 150 m. Hun gik det nogenlunde, men blev forstyrret at de andre lyde omkring hende. Men acceptabelt. Mere træning, så blvier hun god.


15.2.2016

Da vi jo går til udendørs træning, i al slags vejr, har vi tidligere lånt os frem til dækken. Nu har Berta fået sit eget dækken, efter hendes mål. Det er købt hos Mette Holm, Cover4Dogs. Det er utrolig dejligt, og Berta fryser ikke når vi er til træning.


10.2.2016

Vi går stadigvæk til træning udendørs, selvom vejrguderne en gang imellem har været lidt hårde og kolde ved os. Berta bliver bedre og bedre. Indkaldsøvelserne går over al forventning. Vi laver mange forskellige øvelser, som vi også træner herhjemme. Det er ikke kun Berta der bliver trænet, de andre får også en tur. De nyder det alle sammen. Det gør jeg også.


11.1.2016

Har nu været til hvalpemotivation for anden gang. Med stor glæde. Berta ser ud til at elske det. Det er udendørs. Der bliver trænet i indkald, uden snor, og det er hun rimeligt skrap til. Mange dejlige og sjove lydighedsmomenter, løbe gennem tunnel, stå på balje m.m. Vi nyder det sammen med 3 andre hunde. Dejligt.


8.1.2016

Berta er nu knap 8 måneder. Går til hundetræning 2 gange om ugen, når vi kan få det passet ind. Det er dejligt at se Berta sammen med fremmede hunde. Nogle er hun pot og pande med, andre tages der afsend fra. Men sådan skal det også være.


30.9.2015

Nu er Berta er rigtig fræk gravhund. Hun tager nogle gevaldige ture med de ander hunde. Især med Albert. Hun har været med til nogle udstillinger/skuer. Det klarede hun rigtig fint. Hun er nem at have med på udstilling, da hun accepterer de andre forskellige hunde. De bliver selvfølgelig besnust m.m. Der skal trænes lidt mere med udstillingslinen, så bliver det rigtig godt.


6.9.2015

Nu er Berta blevet "enebarn", idet Boris er flyttet hjemmefra. Det tager hun rigtig godt. Hun tumler meget med de 3 store.


3.9.2015

Der kommer flere billeder af Berta lidt senere.


2.9.2015

Berta er nu en del af familien og har fået sin egen side. Hun er en dejlig og livlig dame, der klarer sig godt sammen med de andre hunde i huset. Hun har været til sin første udstilling i Varde og det gik rigtig godt. Hun fik særdeles lovende og blev bedst baby hos de ruhårede. I store ring måtte hun se sig besejret. Der skal nok noget mere træning til, før hun går helt perfekt i ringen. Men det skal nok komme.

Niels Chr. og Merete Svendsen, Toftevangen 9, 7120 Vejle Ø Tlf. +4526988833, +4550996390. Email: mncsvendsen@stofanet.dk